Steel Standard

0 PRODUSE | 0,00 Lei VEZI COSUL

Termeni si conditii

informatii utile > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului laminor.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. 

Informatiile prezente pe acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii din partea Steel Standard SRL. 

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Steel Standard SRL si poate contine erori. Steel Standard SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. 

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Steel Standard SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului Steel Standard SRL (www.laminor.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Steel Standard SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Steel Standard SRL. 

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii. Steel Standard SRL nu poate garanta ca prezentul site nu contine erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Steel Standard SRL prin unul din mijloacele afisate in pagina "Contact" a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura. 

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Steel Standard SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. 

Orice persoana care viziteaza site-ul Steel Standard SRL (www.laminor.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de Steel Standard SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Steel Standard SRL; solutionarea de catre Steel Standard SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina "Contact" din site); alte activitati intreprinse de Steel Standard SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. Steel Standard SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii. 

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii, prin care va obligati sa-l accesati in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Developed by Media Zoom: Web Design Constanta