Steel Standard

0 PRODUSE | 0,00 Lei VEZI COSUL

Fasonare

garantia calitatii > Fasonare

Fasonare

Otel beton B500C si OB37

Executam si livram constructorilor si dezvoltatorilor de proiecte civile si industriale o gama diversificata de otel beton fasonat B500C si OB37 de la Φ6mm pana la Φ32mm.

Procesul de fasonare al otelului beton se executa la standarde de calitate conform documentatiei si extraselor de armatura.

Prelucrarea fierului se efectueaza cu o linie moderna de masini automate de fasonat si de debitat otel beton.

Сa producător de otel beton (marcă Sidex - SX) Steel Standard SRL. este în măsură să ofere cele mai bune condiții pentru semifabricate de armare, care pornesc de la 2,47 lei pe kg + TVA + bonusurile sunt oferite clienților noștri obișnuiți.

De asemenea, producem în mod constant fitinguri cu diametrul de 8, 10 și 12 mm în lungimi de 6 metri sau orice alte lungimi la comanda dumneavoastră.

Producția noastră este certificată ISO 9001. Toate armăturile fabricate sunt verificate de către ICECON și confirmate prin documentul corespunzător - Agrement Tehnic.

  

Contactați-ne telefonic la 0727 223 120 sau prin e-mail em@sstd.ro pentru a solicita, informați despre disponibilitatea produselor sau prețurile curente sau pentru a solicita documentația justificativă.

Developed by Media Zoom: Web Design Constanta